Våben Guide: Stages – Polygon

“Nu fortæller jeg forældre, at ligesom alle børn skal lære at svømme, alle børn skal lære gymnastik, fordi det lærer dem at bevæge sig, føler sig trygge i deres krop og har en levetid på fitness. Ved siden af tilbyder Os Gambozinos en a la carte italiensk menu med pizza og pasta og en bar, hvor forældrene kan samles (med babyalarmer i hånden) efter børnene sover. Så forældre behøver ikke at bekymre sig om deres børn ved et uheld falder fra en høj trampolin. Valg af våben og byggesæt: I våben, har du dit valg af våben på begge arm i begyndelsen af kampen.

Lad aldrig barnet hoppe for højt i begyndelsen. Det er vigtigt at lære dit barn grænsen. For at holde dit barn underholdt i årevis, er det langt bedre at investere i en 12ft i jorden trampolin, fordi de ikke vil vokse fra det. De har ikke engang spare vores nykøbte sofa i stuen og lige før jeg vendte helt sindssyg, Paul, min mand foreslog et køb af Trampolin, der kunne muligvis bedre håndtere de små ‘hoppe amok. Som eksempler kan nævnes: Bund dråber, knæ dråber, baglæns dråber, osv. Du kan blive endnu mere kreativ ved at lave dyredråber, fly- eller togdråber og meget mere.

En billigere trampolin, med en dårlig kvalitet hoppe mat, og lavere foråret størrelse / tæller vil ikke hoppe så godt som en bedre bygget trampolin, og vil være endnu mere mærkbar, når de placeres i jorden med luft ikke er i stand til at undslippe. Mine to små akrobater fandt trampolinen, til min fulde lettelse, en meget bedre mulighed for at børste op med deres hoppe færdigheder. I nogle tilfælde vil folk også blive udsat for den fulde størrelse trampolin stilarter, som er meget større, og bruges normalt udendørs. Nogle gange vil der være nogle langtrækkende kamp mellem dem, men det har tendens til ikke at vare meget længe, før spillerne skubbe sig ind på ét sted. Tillad heller ikke mere end én person på trampolinen ad gangen. For ekspertise vejledning rådgivning, tale med en instruktør certificering organisation Så på ingen måde lade et lille barn bruge en trampolin uden ældre vejledning og aldrig nogensinde lade flere personer hoppe på samme tid.

Hver gang dit barn klatrer på det, inspicere det grundigt. Også sørge for, at dit barn ikke lærer at bruge trampolin som et springbræt til andre objekter. Hvis du bruger trampolinen ordentligt, viser det sig at være en vidunderlig oplevelse for alle aldre. Men som med alle andre sportsgrene, trampolin har også sine egne kritikere, der mener, at det er et farligt spil, især for børn i en ung alder. Men ifølge cirkus-befolkning æren af at opfinde trampolin går til en trapez kunstner, Du Trampolin, der ændrede trapez nettet med øget suspension, der i sidste ende tog form af dagens trampolin.