Ups og nedture af Home Baseret Business, og hvordan at gøre det gennem

Jeg har været arbejdsløse i temmelig lang tid nu! Er jeg bekymret over det? På ingen måde. Jeg har besluttet at tage min egen skæbne i mine hænder og deltage i de mange iværksættere i selvstændig beskæftigelse. Ikke blot selvstændig, men hjem baseret virksomhed.
Hvad er forskellen mellem selvstændig beskæftigelse og hjem baseret virksomhed? Netop dette – hvis du tager en pause og stå på ski i en uge og du tjener ingen penge, du er selvstændig og eje dit eget job. Hvis du tjene penge mens ski, har du en virksomhed.
Jeg gerne tjene penge mens ski, og du kan se min familie skiløb på min hjemmeside. Men denne artikel handler om op-og nedture. Ja, jeg har oplevet dem! Jeg er stadig på toppen af det, og at tjene penge-her er hvorfor: flere indtægtskilder.
På samme måde, som investeringsforeninger investerer i en masse af virksomheder, du har en større sandsynlighed for at gøre det gennem op-og nedture i hjem business, hvis du har flere streams af indkomst. De mest almindelige er network marketing, fast ejendom, aktier og andre investeringer og franchise.
Jeg har erfaring i flere streams og er glad for at dele mine succeser, fordi jeg mener, som jeg giver til andre, det kommer tilbage til mig og vi alle vinde. For nylig var der en sløv periode i netværk og direkte salg. Flere kolleger og jeg oplevede et reduceret antal interesserede mennesker.
Skibet synke ikke fordi jeg har andre streams af indkomst. Jeg også gøre, fast ejendom investere, og anbefale varmt det til dem, der gerne se faktiske fysiske frugterne af deres arbejdskraft. Jeg har også fået den nyeste køretøjet betalt surfing.
Betalt surfing giver dig mulighed at tjene dobbelt cifret afkast på din penge ved bare surfe et par sider i 10-30 minutter om dagen. Du behøver ikke tro det eller ej, selv at være der eller købe noget! Du tjene penge ved blot at have computeren viser flere marketing sider i et par minutter. Dette er måde cool!
Mange af disse programmer har strenge retningslinjer og du skal være omhyggelig med at følge dem, men hvis du tjekke mine andre artikel “Få betalt til Surf – den næste store ting”, jeg forklare hvordan de arbejder.
Enhver, der mener det alvorligt med at gøre en gå af hjem baseret virksomhed bør tjekke ud denne strøm af indtægter. Der er en masse flere oplysninger i min startside, der er anført nedenfor. Nu er jeg til at stå på ski!
Copyright 2006 Ron LeBlanc

En tanke om “Ups og nedture af Home Baseret Business, og hvordan at gøre det gennem”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.