Skære startomkostninger ved hjælp af en Dropshipper

Q: Jeg er begyndt en online specialforretning, der sælger gaver og Boligtilbehør. Jeg vil gerne kunne have elementer dropshipped til kunder via min hjemmeside. Jeg har allerede en hjemmeside og et domæne reserveret, men jeg har ikke en masse penge til at få denne gang. Kan du tilbyde nogen indsigt?
Sv: Opsætning af relationer med virksomheder, der sender varer direkte til dine kunder for dig–dropshippers, som de kaldes – er en fremragende måde at starte din e-business og, hvis det gøres ordentligt, ikke behøver at blive en bekostelig affære. Der er bogstaveligt talt hundredvis af virksomheder derude, der vil dropship produkter for dig, alt fra gaver og housewares elværktøj og møbler.
I en nøddeskal er her, hvordan dropshipping fungerer. Du konfigurerer en konto med en dropshipper (eller flere dropshippers, der tilbyder forskellige former for produkter) der giver merchandise, som du kan sælge på dit websted. Dropshipper typisk forsyner dig med billeder og produktbeskrivelser, som du kan bruge til at bygge din online butik eller funktion på statiske HTML-websider.
Når en kunde afgiver en ordre på produktet på dit websted, betaler han eller hun dig for produktet. Du, til gengæld placere ordre med dropshipper og betale dem for produktet. Dropshipper skibe derefter varen direkte til din kunde under firmanavnet. Til din kundes viden, blev produktet leveret af dig.
Dropshipping giver mange fordele til shoestring online opstart. Du behøver ikke at betale for en vare, indtil det sælger, og kunden betaler du, så din personlige kontante udlæg for produktet er nul. Du skal aldrig håndtere eller lagersted merchandise, som ordregennemførelse håndteres af dropshipper. Du kan også tilbyde en bred vifte af elementer fra flere dropshippers, og din slutkunden er klogere.
Dropshipping har sine ulemper. Da du ikke faktisk lagerføre de produkter præsenteret på dit websted, har du ingen kontrol over lagerstyring, tilgængelighed, ordregennemførelse, shipping processer og så videre. Hvis du gøre dit hjemmearbejde og etablere et godt forhold med en velrenommeret dropshipper, være de problemer du oplever stadig, par.
Dit mål bør være at finde en dropshipper, der vil levere varer én ad gangen i stedet for at kræve, at du køber et fast minimum antal varer hver gang (single-enhed Køb vs minimum-bestilling køb). Med dette arrangement behøver du ikke at investere dine begrænset kontante reserver på lageret, ikke kunne sælge (og der sidder i din garage til måneder).
Takket være den hård konkurrence på internettet har skabt, vil mange dropshippers nu gøre forretninger med dig uden at kræve, at du har et ID-nummer. Du blot oprette en forhandler konto (du forhandleren) og begynde at markedsføre produkter på dit websted. Beretning registrering kan ofte ske online på dropshipper’s websted. Med denne proces, kan du bogstaveligt talt sælger produkter inden for få minutter for at oprette din forhandler konto.
Blive advaret, men at nogle dropshippers ikke er så pålidelige som andre. Også være klar over, at nogle virksomheder, der hævder at være dropshippers er virkelig mellemmænd, der har placeret sig mellem online merchant (som er dig) og den reelle engros merchandise distributør. Disse mellemmænd vil spise i din fortjeneste og normalt tilbyder ikke meget i vejen for kundesupport og service. De kan faktisk såre din virksomhed mere end hjælpe det, så gør det et punkt til at gøre forretninger kun med– og direkte med–etableret, velrenommerede dropship selskaber.
Tilbringe tid til forskning dropshippers gør forretninger i dit bestemt produktkategori, og forsøge at få feedback fra deres nuværende gæster. Husk at din kunde ikke kender (eller pleje), det produkt, de køber fra du virkelig kommer fra en dropshipper. Hvis der er et problem, vil din kunde komme tilbage til dig for beslutningen, ikke dropshipper, så sørg for at dropshipper du bruger har en politik for at løse problemer hurtigt.
Opsætning af en online butik, der tilbyder merchandise fra dropshippers behøver ikke at være dyrt eller tidskrævende. Men dette bringer op den ældgamle spørgsmål: Hvis jeg bygge det, vil de komme? Den ældgamle svar er: kun hvis du lade dem vide du er der, men der er en anden kolonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.