Hvad er god gæld?

Men hvad er ikke god gæld?

Nogle eksperter er uenige om præcis, hvad der udgør god gæld, med nogle opretholde en streng definition, mens andre har tendens til at bruge sund fornuft som deres guide.

God gældsforsikring mod inflation viser sig at være den mest kontroversielle af alle synspunkter. Nogle eksperter hævder, at i det mindste i øjeblikket er god gæld for det meste dine daglige køb: hovedstol og påløbne rentebetalinger på dit hjem, din bil og dine kreditkort. Mens du kan forsøge at argumentere for fordelene ved disse, er der ringe eller intet argument om, at de reagerer temmelig imponerende på inflationen. I det lange løb er det naturligvis rigtigt – for dem, der lader inflationen blokere ud for at tage fat i deres købekraft.

Den amerikanske økonomi er trods alt stadig netop det: et finansielt system, der skal lette alles udgifter. Den pris, vi betaler for dette, er imidlertid, at vi (på en eller anden måde) forbruger mere, end vi producerer. For at kunne fungere rentabelt skal bankerne derfor opkræve renter af de lån, de yder. Mere end det, bare for at opretholde deresbonus, skal bankerne yde lån til den rente, som markedet indebærer, at de skal. Så selv om din finansielle institution kan vise sig at være en meget hjælpsom afskrækkende til hensynsløs udgifter og udlån praksis, den stort set vilkårlige prissætning er den grundlæggende årsag til alt, hvad du kan undgå.

Prisinflationen på forbrugerniveau diskuteres sjældent, selv af analytikere. Det undvigende udtryk er dog helt sikkert uundgåeligt. Hvad tjener til at fremhæve kun, om dui har kontrol over din egen finansielle fremtid Stærkt regulerede finansielle produkter og tjenester kræver ofte høje renter og unødigt komplekse finansielle papirarbejde. Samfundets varige forbrugsgoder er i værk efter samme princip. Mennesket har længe krævet et brugbart hjem med alle sine mulige faciliteter sammen med den sofistikerede teknologi behov for at køre det.

To forskellige begreber hjælper med at løse dette usædvanlige problem. Disciplineret køb vil hjælpe dig med at nå de mål, du sætter for dig selv. Det er vigtigt at indse, selv om, at du er nødt til at tage de omhyggelige skridt til at nå dine hårdt tilkæmpede mål.

En omhyggelig fordeling af dine ressourcer og planlægningen af dine køb kan have en positiv indflydelse på din likviditet og hjælpe dig med at undgå en konflikt mellem din status og dit økonomiske miljø. Det første skridt i retning af at leve et mere disciplineret økonomisk liv, viser det sig, er at favorisere ansvarlige og omhyggelige udgifter. Prøv at foretage alle de vigtige køb ved hjælp af kontanter. Det er den bedste måde at holde sig ude af gæld.

Når du har gjort betale for større indkøb ved hjælp af kontanter, det vil være meget mere villige til at foretage køb on-line eller over telefonen uden at tænke på beklagelse. Jo mindre du tænker på omkostningerne, jo mere vil du være villig til at acceptere rimelige gebyrer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.