Homeowner lån: En 3D-visning af ejerskab!

Du nogensinde forestille sig, at dit hjem kan vise sig for at være meget mere end blot husly? Noget mere end blot et tag over hovedet? Nå, når du indtaster lån verden, kan ikke du sikker på overse værdien af det aktiv, du ejer. Hvis du er en boligejer, har du en horisont af muligheder hvor tager et homeowner lån betragtes. En homeowner lån er bakket op af dit hjem, dvs. det er et lån med sikkerhed og er såkaldte fordi du sætter op dit hjem som sikkerhed eller sikkerhed for långiveren, mod det lånte beløb. Homeowner lån er ligetil og er tilgængelige for hver boligejer uanset dit kredithistorie. Pengene benyttet gennem homeowner lån kan finansiere utallige finansielle behov og kan give muligheder massevis hvis brugt godt.
Homeowner lån kan ændres som pr din finansielle status. Hovedattraktionen i disse lån er for lav rente tilbydes på det. Da dit hjem er en sikkerhed for långiveren, du, som låntager være til fordel for ved at have lavere rentesatser og fleksibel tilbagebetaling muligheder for at beskæftige sig med. Den seneste rapport om homeowner lån afslører en så lav som 5,1% rente. Men i denne temmelig glat sejler rejse, der er en vejspærring: i tilfælde af du standard i dine månedlige betalinger, dit hjem eller ejendom er ansvarlig for konfiskation af din kreditor. Din kreditor har krav på dit hjem indtil fuldstændig tilbagebetaling.
En anden grund for en tage en homeowner lån ville være hvis du havde dårlig kredithistorie. Långivere ser mere positivt på folk, der er husejere, som det udviser en forpligtelse til at tilbagebetale en stor mængde af penge over en længere periode. Homeowner lån kunne tage længere tid at proces, fordi der er behov for værdiansættelse af sikkerhedsstillelsen. Homeowner lån som nogen andre sikrede lån tillade lånebeløb af £5.000 til £75.000 med tilbagebetalingsbetingelser 5 to25 år.
Der er en generel tendens til egenkapital i dit hjem til at stige som følge af hjem forbedringer og andre udviklinger, som du. Nogle gange spiller du ikke en del i denne på alle fordi real estate svæver på grund af enhver seværdighed i nærheden som et indkøbscenter eller udvikling af infrastruktur. Alt dette tilføjer æstetisk til værdien af dit hjem. Homeowner lån drage fordel af egenkapital i dit hjem og dermed er almindeligt kendt som Home Equity lån så godt.
Långivere er meget forsigtige med det beløb, de låne. Deres prioritet er værdien af sikkerhedsstillelsen og hurtig inddrivelse af lånet. Kreditorerne foretrækker tildeling beløb mindre end eller lig med markedsværdien af din sikkerhed. En låntager med ekstraordinær kredithistorie kan forvente beløb op til 125% af sikkerhedsstillelsen, mens en person med en turbulent stående kan få omkring 60% af det. Der er flere muligheder for at låne større mængder, så længe du opfylder udlåneren af din evne til at tilbagebetale lånet.
Et par fordele ved Homeowner lån:
•Home ejer lån er af enorm hjælp til folk, der foretrækker ikke at sælge deres hjem, men har brug for ressourcer til at mødes over nogle uforudsete udgifter.
•Folk med dårlig kredithistorie: C.C.J’s, standarder og restancer. kan få gode tilbud, så længe de har sikkerhed nemlig en hjem. Således er god kredit score ikke et must.
•Home ejer lån tilbyder lav rente og let tilbagebetaling muligheder.
•Den lånte beløb kan bruges til andre formål som pr låntagers krav.
•Homeowner lån er ideel for dem, der finder det vanskeligt at få lån fra deres lokale bank og for dem, der ikke ønsker at sælge deres hjem når behov for ressourcer til at mødes over nogle uforudsete udgifter.
Nogle långivere anvende en afgift til hjem sikrede lån, hvis de er betalt ud inden forfaldsdatoen. Dette kaldes en forløsning straf og kan være op til to måneder interesse – en betydelig ekstra omkostninger. Hvis du overveje at tilbagebetale deres lån tidligere end aftalt, så kan det være klogt at tage hjem sikrede lån, der ikke har en forløsning straf, selv hvis du betaler et lidt højere APR.
Sammenligne renten tilbydes på homeowner lån fra forskellige långivere giver dig en god idé om, hvor konkurrencedygtige de er, og gør dig bekendt med renter. Det er bydende nødvendigt at fastslå, at du kan møde afdrag inden underskrivelsen af kreditaftalen. Men attraktivt det får, “Se før du spring!”

2 tanker om “Homeowner lån: En 3D-visning af ejerskab!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.