Disse forhåbninger kan være hårde nok

Derudover kører Audible et program kaldet Audible Stories, hvor børn kan få adgang til et bibliotek med gratis indhold på op til otte forskellige sprog. Calm har et stort bibliotek af søvnhistorier, nogle læst af kendte fortællere som Kate Winslet, Kelly Rowland og Cillian Murphy. Du skal blot købe en bog, og det er din til at læse eller lytte til uden abonnement muligheder. Ganske vist er det ikke den største samling, men det faktum, at de alle er gratis gør det til et godt sted at score nogle billige underholdning. Det giver gratis offentlig adgang til samlinger af digitaliserede materialer, som omfatter hjemmesider, software / spil, musik, film / videoer og millioner af bøger, og denne samling er gratis og åben for alle at bruge.

Det kan prale af en temmelig stor samling af lydbøger sammen med over 700.000 podcasts for en overraskende engagerende 2-i-1 oplevelse. Derudover kan det prale af en samling af over en million titler sammen med en rimelig mængde af afspilning kontrol såsom en søvn timer. Det er en medieplatform, der giver dig mulighed for at leje forskellige medier fra dit lokale bibliotek over internettet. Viola i Reel Life Lydbog mp3 Download Gratis Download begyndte at tage fart i 1980’erne, men har vundet i popularitet eksponentielt i løbet af de sidste par år. Det er også endelig lader dig udnytte, at biblioteket kort, gratis lydbøger (www.lydbogreolen.dk) du ikke har brugt i år.

Den app giver dig også mulighed for at få vist lydbøger, før du køber, og det virker multi-platform med iOS og internettet (Windows, Linux, Mac). Det kan prale af et væld af lydbøger samt regelmæssige bøger. Du kan købe og downloade almindelige bøger samt lydbøger. Appen har også en sleep timer, et bogmærke funktion, så du aldrig mister din plads, og støtte til Chromecast samt Android Auto. Den app indeholder støtte til Android Auto og omfatter nogle ordentlige afspilning kontrol. Det understøtter også download til offline lytning sammen med variabel afspilning hastighed kontrol. Filerne kan være store, så webstedet anbefaler dig at have højhastighedsinternet.

Bonuspoint kan indløses til bøger i det lange løb, kan du bringe nogle gode besparelser, så mindre attraktive priser for at kompensere for klubben. Det flåter alle boksene for en god lydbog app, og det koster ikke noget. Det har et par gode fordele til en gammel skole bibliotek. Den app selv har et par fejl her og der, men det er et anstændigt samlet alternativ til Amazon og Google. Her er de bedste apps at downloade. For eksempel: Jeg fandt det bedst at vente, indtil en ny højttaler er tilsluttet og afspille musik, før du tilføjer en anden, eller det kan tage mere end én prøve at oprette forbindelse med succes.

Hvis du vil have sociale funktioner, er Breaker den bedste app for dig. Det er ejet af det samme selskab, giver adgang til de samme titler og har også en gennemsnitlig rating på 4,6. Ifølge hjemmesiden er Libby-appen den nemmeste måde at komme i gang på, men hvis du har en enhed, der ikke er kompatibel med Libby, kan du bruge OverDrive-appen til en lignende oplevelse. OverDrive og Libby er stort set det samme. Derudover har den samme udvikler Libby, en app, der fjerner det meste af det andet indhold og kun efterlader lydbøger og e-bøger. Dette er ikke en lydbog platform som Kobo eller Amazon, så du ikke kan købe eller downloade lydbøger med denne app.