Business tegnefilm mener det alvorligt

Lad os se det i øjnene, medmindre du er Donald Trump, business kan være temmelig kedelig det meste af tiden. Måske det er derfor så mange mennesker dekorere deres sengebåse og kontorer med tegnefilm. Et godt grin kan virkelig kvikke op din dag! Så hvorfor ikke flere virksomheder bruger business tegnefilm?
Det interessant, at så få virksomheder gøre forbindelsen mellem tegnefilm og business. Er de bange for ikke at blive taget alvorligt? Er tegningerne bare sjove lille tegninger, som ingen virkelig betaler opmærksomhed? Publikationer som Wall Street Journal, Barron’s, Forbes og Harvard Business Review offentliggøre business tegnefilm regelmæssigt. Hvad sker der her?!
Måske er vi så begravet i regneark, rapporter og notater, at det er svært at se, hvor business tegnefilm måske kunne hjælpe. Her er nogle eksempler på hvordan business tegnefilm anvendes korrekt kan være en velsignelse for både din moral og din bundlinje:
Virksomheden nyhedsbreve
Nyhedsbreve er et godt sted at bruge business tegnefilm! Virksomhedernes nyhedsbreve er normalt fyldt med alle slags firmaoplysninger, vigtige oplysninger for at være sikker, men temmelig tør læsning alligevel.
Hvis du ønsker dine medarbejdere til at virkelig læser dine nyhedsbreve, give dem noget sjovt! God forretning tegnefilm få drøftet på kaffemaskinen, hængt op i sengebåse og faxes til forretningskontakter. De er en fantastisk måde at ikke kun får dine medarbejdere til at faktisk åbne firma nyhedsbrev, men udforske og diskutere det!
Forretningspræsentationer
Du sidder der på konferencen rum ønsker du havde en cappuccino IV at holde dine øjne åbne mens nogle fyr droner på og så videre. Diagrammer, cirkeldiagrammer, flere grafer, nogle punkttegn, osv… Lad os se det i øjnene, det er svært at holde et mørkt rum sove dårligt stillede mennesker involveret.
Hvorfor ikke fut i dine præsentationer med nogle gode business tegnefilm! Ikke kun er de en god måde at få en præsentation vil (svarende til at starte en tale med en joke), men de er en fantastisk måde at gøre din punkt i hele i en mindeværdig måde.
Hjemmesider & intranet
Business tegnefilm er en vidunderlig måde at få business kundeemner og kunder besøger du online dag efter dag. År i salg lærte mig, at folk køber folk de kan lide, og hvilken bedre måde for at fremme en god forretningsforhold end ved at tilbyde ikke kun dine produkter og/eller tjenester, men også et godt grin!
Selvfølgelig er du dine medarbejdere besøger din hjemmeside og intranet ofte så godt. Tilføje business tegnefilm vil give dine medarbejdere en stor grund til at tjekke ind på alle dine firmaoplysninger også!
Reklame & E-mail-kampagner
Leder du efter flere kunder? Intet lykkes som business tegnefilm!
Mange Fortune 1000 virksomheder bruger business tegnefilm i deres e-mail-kampagner. Nogle rapport astronomiske e-mail åbne rum og click-thru satser i dobbelt cifre! Ifølge MarketingSherpa.com er selskaber normalt imod ved hjælp af business tegnefilm i starten, fordi de ikke kan se værdien i en ‘sød’ lille tegneserie. Hjemmesiden også bemærker imidlertid, at når business tegnefilm bliver de mest klikkede på del af e-mailen, virksomheder hurtigt ændre deres sind.
Business tegnefilm er en fantastisk måde at reklamere så godt! De er hurtige, sjove, og de fange din opmærksomhed – vidunderlige attributter for potentielle kunder til at knytte til din virksomhed!
Træningsmanualer & Fax følgebreve
Ønsker du at holde din praktikanter engageret i deres uddannelse? Business tegnefilm er en sjov måde at bryde op de ofte lange træningspas og hjælpe dine nye medarbejdere slappe af.
Og fax følgebreve bare om tigge om god forretning tegnefilm! Sørg for at din fax modtages godt, ikke kun af den person, du ønsker at læse det, men af par af andre mennesker, der får et godt grin, når de passerer det videre.
Business tegnefilm er god forretning
Som du kan se, gør business tegnefilm simpelthen godt købmandsskab. Uanset om du bruger dem i nyhedsbreve, powerpoints, websites, reklame eller manualer, business tegnefilm oplive dine projekter og fremme interaktion med både kunder og medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.