Arbejde fra hjemmet, deltid som en Mystery Shopper

Mystery Shopping – let deltid hjemme-baseret virksomhed mulighed for at du kan starte med lidt at ingen investering

Hvad hvis der var en måde at arbejde hjemmefra gør et stykke arbejde, der var faktisk sjovt og ikke kræver meget i vejen for specialiserede færdigheder eller startomkostninger? Ville du være interesseret i at lære mere?

Nogensinde overvejet at arbejde som en Mystery Shopper? Ikke helt sikker på hvad Mystery Shopping er? Først og fremmest er Mystery Shopping en reel forretning. Hver dag alle former for virksomhed er besøgt og evalueret af Mystery shoppere. Mystery shoppere look og act som faste kunder, men de er mere. De har været hyret til diskret at vurdere kvaliteten af den service, de modtager fra medarbejdere.

Mystery shoppere skal du kontrollere, hvorvidt medarbejdere tilbyder specielle kampagner, hvis mad og drikkevarer de bestiller ankommer inden for visse tidsfrister, hvis de er ved at blive mødt i person og på telefon i en venlig, professionel måde, hvis toiletterne ren, hvis butikshylderne lagerføres ordentligt og uanset andre kriterier de har været er hyret til at evaluere.

Del af denne virksomhed, der er mysteriet er, at medarbejderne bliver evalueret ikke er meningen for at vide, hvilke af deres kunder udfører evalueringerne. På den måde, disse medarbejdere udføre på en mere naturlig måde; de kan eller ikke kan udføre deres hverv, som de er blevet uddannet til at gøre.

Mystery Shopper jobfærdigheder

Kender du god service, når du kan se og få det? Er du god til at være opmærksom på detaljer? Har du en stærk hukommelse? Er dine kommunikationsevner, både skriftlige og mundtlige, lidt bedre end gennemsnittet? Og vigtigst af alt, kan du holde på en hemmelighed?

Hvis du er på opgave og du er set at tage noter, eller du taler overhead om din opgave eller du blik omkring overdrevent eller stille for mange spørgsmål, du vil blæse din dækning. Og hvis medarbejdere kender du Mystery Shopper, de vil være på deres bedste adfærd. De vil gøre alt, hvad de har været uddannet til at gøre, når ellers de ikke muligvis har.

Men du er ikke færdig endnu! Ud over besøger og evaluerer forretningssted, kræver mest shopping opgaver evaluatorer at færdiggøre en detaljeret rapport og indsende det før betaling til jobbet er godkendt.

Hvis betænkningen beder om navn og fysisk beskrivelse af den person, der hjalp dig, være du bedre parat til at give disse oplysninger. Hvis betænkningen anmoder hvor lang tid efter bestilling, tog det for din forretter ankommer, jo bedre det korrekte antal minutter.

Hvor meget er løn?

Afhænger af, hvor aggressiv du er. Der er absolut nok mysterium Shop opgaver at holde dig travlt. NÃ¥r du ser dem annonceres, har du handle hurtigt, fordi de fÃ¥r snappede op fast – især blomme ones.

Fordi så mange forskellige typer af virksomheder ansætte Mystery shoppere, er der ingen én standard betalingspolitik. Det er op til dig at tjekke dem ud, før du beslutter dig til at acceptere en tildeling. Nogle betaler flad Timebetalingsmetoden; nogle dækker dine udgifter plus tilbyder en bonus. Nogle, som på restauranter, tillader du en vis mængde til at bruge på din måltider og spids og derefter betale et beløb Herudover.

Hvis du ønsker en hjemme-baseret virksomhed, der stadig gør det muligt at interagere med andre mennesker, forhøre sig om at blive en Mystery Shopper!

(c) Alexa Kahill – alle rettigheder forbeholdes

Att. Ezine redaktører / Site ejere ***

Velkommen til repritn denne artikel i sin helhed ino du ezine eller på dit websted, så længe du forlader alle links på plads, ikke ændre indholdet og omfatter vores ressource boks som anført ovenfor.

Hvis du har brug for yderligere artikler, tjek min artikel Arkiv for frisk, nyt indhold, du kan bruge p̴ din hjemmeside eller i din ezine Рgratis!

Hvis du bruger materialet så send os en note, så vi kan tage et kig. Tak.

Du er velkommen til at erstatte dit affiliate link i stedet for vores link i boksen reesource.

Tjen 75% på hvert køb du henvise.

Affiliate oplysninger findes her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.